به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته (۲۲ آبان ماه)، محسن زنگنه با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان طی سالهای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مصوب کرد که در طول سالهای برنامه با تاکید بر سه سال اول به گونهای میزان افزایش حقوق و درصد افزایش حقوق بازنشستگان نسبت به شاغلین صورت گیرد که حقوق بازنشستگان بتواند به ۹۰ درصد حقوق شاغلین همتراز دست پیدا کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه شامگاه گذشته اعلام کرده بود که فرمولی که در نهایت نمایندگان به آن رای دادند بدین ترتیب است که اگر فرض کنیم یک فاصله ای بین حقوق کارمند شاغل و بازنشسته وجود دارد و این فاصله ۱۰۰ است، مقرر شد که ۴۰ درصد در سال اول، ۳۰ درصد در سال دوم و ۳۰ درصد در سال سوم جبران شده تا نهایتا به ۹۰ درصد حقوق بازنشسته برسد.
این نماینده مجلس در کل صحبتهای خود هیچ اشارهای به بازنشستگان تامین اجتماعی نکرد.
قربانعلی رمضانی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، اظهار کرد: همسان سازی حقوق مربوط به بازنشستگان کشوری و لشکری است، اما متناسب سازی مربوط به بازنشستگان تامین اجتماعی است که این دو مقوله با یکدیگر متفاوتاند.
وی افزود: طی روزهای گذشته مجلس شورای اسلامی همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری را مصوب کرده، میزان و مقادیر آن را نیز مشخص کرده است، اما نامی از بازنشستگان تامین اجتماعی دیده نمیشود. در حال رایزنی با نمایندگان مجلس هستیم که پاسخگو باشند، چرا نام بازنشستگان تامین اجتماعی از قلم افتاده است؟.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی ضمن گلایه از نمایندگان مجلس، عنوان کرد: مگر میشود جمعیت وسیع بازنشستگان تامین اجتماعی که بودجه آنها برای سازمان تامین اجتماعی است، از قلم بیفتد؟ مشکل ما اینجاست که کسی بازنشستگان تامین اجتماعی را نمیشناسد.
رمضانی ادامه داد: مجلس قانون بازنشستگان کشوری را دارد، اما چون کارگری در مجلس نداریم شناخت کافی در مجلس و دولت نسبت به این جمعت وجود ندارد کما اینکه ما جمعیت زیادی هستیم. افزایش حقوق بارنشستگان تامین اجتماعی طبق ماده ۹۶ باید انجام شود که همان هم تاکنون ناقص بوده است چرا که در دولت سابق و در برنامه ششم باید متناسبسازی انجام میشد، اما در آخرین لحظات انجام شد که هنوز از آن دوران ۲۵ درصد طلبکاریم؛ ما به کجا باید مراجعه کنیم؟
وی افزود: همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری مصوب میشود، اما کسی با خود نمیگوید جمعیت ۴/۵ میلیونی تامین اجتماعی باید چه کند؟ باید اعتصاب کنیم و به رهبری نامه بنویسیم؟ ما در پی رعایت قوانین هستیم. بازنشستگان تامین اجتماعی در مجلس مظلوم واقع شده و کارگران نمایندهای در مجلس ندارند.
علي دهقان كيا رئيس كانون كارگران بازنشسته تامين اجتماعي تهران نیز در گفتوگویی از تبعیضها بین بازنشستگان کشوری و بازنشستگان تامین اجتماعی گلایه کرد و گفت: همان گونه كه هزينه متناسب سازي حقوق بازنشستگان كشوري و لشكري را دولت پرداخت مي كند انتظار داريم هزينه متناسب سازي حقوق بازنشستگان تامين اجتماعي نيز از سوي دولت پرداخت شود و يا حداقل بدهي هاي دولت به سازمان پرداخت شود تا از محل اين منابع، متناسب سازي انجام شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بازنشستگان تامین اجتماعی اغلب کارگران زحمتکشی هستند که شاید خانهای که امروز در آن سکونت داریم به دست آنان ساخته شده باشد، کارگرانی که علیرغم اینکه خودشان زیاد دیده نمیشوند کارهایشان بسیار چشمگیر است، فکر کنید اگر کارگران نبودند خانهها، برجها، پلها و بسیاری از ضروری ترین مایحتاجهایمان فراهم نمیشد حتی بسیاری از خدمات لازم و روزمره ارائه نمیشد؛ اما امروز با حقوقهای اندک که کفاف زندگی آنان را نمیدهد محکوم به زندگیهای سخت هستند.
از اینها که بگذریم بازنشستگان در ایامی که توان داشتند خدمات مفید بسیاری را ارائه کردهاند و امروز جسمهایشان دیگر توانی برای انجام کارهای سخت ندارد اما با این وجود برای امرار معاش مشاغل دیگری را پیشه خود قرار میدهند، اما جایی در مجلس شورای اسلامی ندارند.